Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/2/tmhs.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/2/tmhs.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/2/tmhs.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169 Hydraulikservice - Vi åker ut till er. Reparation eller service av hydraulik
All for Joomla All for Webmasters
+46 (0) 761 88 83 88 Verkstad: Mån - Fre 08:00 - 17:00 Lillsjövägen 15 - 136 50 Jordbro
SERVICE
Rototilt, Gripar, Hydraulik etc
JOUR
Jourservice dygnet runt
VERKSTAD
Mån - Fre 08:00 - 17:00

Hydraulcylinder

Reparation av hydraulcylinder

Kolvstångsbyte
Cylinderrörsbyte
Ompackning av hydraulcylinder
Tillverkning av hydraulcylinder
reparation av anslutningsportar

försäljning av fabrikstillverkade standardcylindrar

Mobil Hydraulik

Den mobila sidan är våran starkaste tack vare kombinationen av verkstad och servicebuss. vi utför service och ombyggnationer på alla sorts fordon.

Stationär hydraulik

Vi servar, reparerar och säljer det mesta inom stationär hydraulik. Har du ett behov har vi en lösning. Kvalitet, driftsäkerhet och en hög serviceberedskap är en självklarhet och en av grundförutsättningarna för ett tryggt och förtroendefullt samarbete. 

Hydraulik

Vår verkstad är utrustad för att kunna utföra all förekommande hydraulikservice. Vi har stor och lång erfarenhet av hydrauliksystem, hydraulikcylindrar och hydraulik i alla dess former. Vi utför reparationer, service och underhåll på entreprenadmaskiner.

I produktionen använder vi högklassiga råmaterial från tillförlitliga leverantörer. Vår egen produktion är kundinriktad med konkurrenskraftiga leveranstider.

Vi använder oss av senaste tekniken i produktionen. Vår egen produktion kompletteras av marknadens bästa samarbetspartner

– Vi utför nytillverkning av både små och stora hydraulcylindrar
– Vi arbetar på kort varsel och har snabba leveranser.
– Har du en gammal maskin och behöver en ny cylinder?
– Vi skräddarsyr en cylinder som passar till just din maskin.