OM OSS

Tungelsta Maskiner Hydraulik Service (TMHS) grundades av Daniel Fehler 2015. Sedan dess har företaget vuxit och blivit en ledande verkstad för stationär och mobil hydraulik i Stockholm och i hela landet. TMHS ligger i Haninge och erbjuder hydrauliklösningar till fartyg, industrimaskiner och fordon över hela landet. En hög kvalitet är av största vikt för TMHS och bidrar till att våra kunder fortsätter att välja oss. Vi är en auktoriserad serviceverkstad och har också ett stort lager av reservdelar.

Vi använder senaste tekniken när vi arbetar för en säkrare och smidigare arbetsmiljö

TMHS har en välsorterad lager av hydraulik och ledningskomponenter på vår verkstad i Västerhaninge. Vi tar på oss uppdrag av både mindre och större projekt i hela Sverige.

Våra värderingar

Som företag har vi ett antal värderingar som styr vårt arbete inom hydraulik och maskinreparationer. Vi tror på att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster genom att använda den senaste tekniken och de mest effektiva metoderna. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att se till att våra kunders maskiner och redskap fungerar effektivt och på ett säkert sätt. Vi värdesätter också transparent kommunikation med våra kunder och arbetar alltid med integritet och ärlighet. Slutligen strävar vi alltid efter att upprätthålla högsta nivå av professionalism och kundservice.

Hur arbetar vi

Inom hydraulik och maskinreparationer arbetar vi på ett systematiskt och noggrant sätt för att säkerställa att våra kunder får högsta kvalitet på våra tjänster. För att uppnå detta utgår vi från en noggrann analys av våra kunders behov och krav. Vi arbetar sedan med den senaste tekniken och de mest effektiva metoderna för att utföra reparationer och underhåll på maskiner och hydrauliksystem.

Vi utför service och reparationer både på vår verkstad och ute på fält med hjälp av vår välutrustade servicebussar. Våra erfarna tekniker har stor kunskap inom svetsning, smide, mobil bearbetning, hydraulikreparationer och vanlig service. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och komponenter för att säkerställa att våra kunder får hållbara och långsiktiga lösningar.

Vi strävar alltid efter att arbeta på ett transparent sätt genom att hålla våra kunder uppdaterade om arbetets framsteg och kostnader. Vi värnar om att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att alltid arbeta med integritet, ärlighet och högsta nivå av professionalism och kundservice.

Vår historia

Tungelsta Maskiner Hydraulik Service (TMHS) grundades av Daniel Fehler år 2015 och har sedan dess utvecklats till ett av de ledande verkstadsföretagen i Stockholm som arbetar med stationär och mobil hydraulik både på verkstad och ute på fältet.

Under åren har TMHS byggt upp ett stort förtroende hos kunderna genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, professionell service och genom att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla sin verksamhet. Företaget har idag en välutrustad verkstad i Västerhaninge och erbjuder sina tjänster till företag över hela landet.

TMHS är auktoriserad serviceverkstad åt flera stora leverantörer och har en stor erfarenhet inom svetsning, smide, mobil bearbetning, hydraulikreparationer och vanlig service. Företaget är också stolta över att ha byggt upp en stark relation med sina kunder genom att alltid arbeta med integritet, ärlighet och högsta nivå av professionalism och kundservice.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.